Formát A5, 192 stran, 34 obrázků, 4 tabulky, brožovaná vazba1. vydání, 1991, Zemědělské nakladatelství BRÁZDA Používaná kniha ve velmi dobrém stavu. Blok kompletní, vazba drží, texty nepodtrhané.
Vynikající kniha Jozefa Ďuríka Vám umožní proniknout do tajů domácí výroby masných výrobků od jaternic přes klobásy a salámy až po moravské uzené maso. Vyrábějte masné výrobky podle osvědčených receptů. Formát A5, 160 stran, 48 obrázků, 1 tabulka, pevná vazba.1. vydání, 1988, Vydavateľstvo OSVETA Martin. Kniha ve výborném stavu. Slovenský originál.
Vynikající kniha Jozefa Ďuríka Vám umožní proniknout do tajů domácí výroby masných výrobků od jaternic přes klobásy a salámy až po moravské uzené maso. Vyrábějte masné výrobky podle osvědčených receptů. Formát A5, 160 stran, 48 obrázků, 1 tabulka, pevná vazba.1. vydání, 1990, Nakladatelství PROFIL Ostrava. Kniha je ve výborném stavu.
Dnes již nedostupná klasická příručka pro zpracovatele masa a výrobce masných výrobků. Formát A5, 664 stran, 169 obrázků, 164 tabulek, pevná šitá vazba, 2. vydání, 1984, SNTL Praha. Kniha je ve velmi dobrém stavu. Jedinou vadou je několik razítkek knihovny.
Formát A5, 448 stran, 87 obrázků, 68 tabulek, pevná šitá vazba. 1. vydání, 1967, SNTL Praha. Dnes již nedostupná klasická příručka pro zpracovatele masa a výrobce masných výrobků. Používaná zachovalá kniha, vazba neporušená, blok kompaktní. Vnitřní strany v pořádku, nepodtrhané. Přebal se nedochoval.
Klasická příručka pro zpracovatele masa a výrobce masných výrobků. Formát A5, 640 stran, 163 obrázků, 145 tabulek, pevná šitá vazba, 1. vydání, 1976, SNTL Praha. Kniha ve výborném stavu.
Kniha pojednává o mikroskopické stavbě surovin a výrobků masného průmyslu a o změnách, které nastávají při jejich technologické úpravě. Formát A5, 220 stran, 285 obrázků (15 barevných), 19 tabulek, pevná vazba. 2. vydání, 1962, SNTL Praha
Nejlepší příručka dělení a bourání vepřového masa v češtině. Formát A5, 27 stran textu, 8 příloh se schématy dělení. Brožovaná vazba V3, 1. vydání z roku 1950. Používaná zachovaná kniha. Přední strana vyšisovaná od slunce (viz sken). Vazba v pořádku.
Formát A5, 224 stran, množství obrázků, pevná vazba. 1. vydání, 2006, Nakladatelství AGRAL-Praha, ISBN 80-239-5954-9 Kniha ve výborném stavu.
Laboratorní cvičení pro obory řezník-uzenář, konzervář a konzervářka. Formát A5, 272 stran, pevná vazba. 3. vydání, 1984, SPN Praha. Nepoužitá kniha.
Učebnice anatomie pro 1. a 2. ročník SOU oboru řezník a uzenář. Formát A5, 150 stran, 100 obrázků, 9 tabulek, měkká vazba. 2. vydání, 1982, SNTL – Nakladatelství technické literatury Praha Použitá učebnice, kompletní, desky nesou stopy provozu, hřbet slepený izolepou.
Formát A6, 128 stran, obrázky, tabulky, brožura. 1. vydání, 1989, Nakladatelství MERKUR Praha. Kniha jako nová.
Formát 23 × 17 cm, 340 stran, 105 obrázků, pevná vazba. 1. vydání, 1951, Průmyslové vydavatelství Praha.
Vysokoškolská učebnice. Kniha je zachovalá a kompletní, vazba drží. Na deskách jsou patrné stopy používání. Texty jsou slovensky a česky. Formát 18 × 24 cm, 366 stran, 82 obrázků, 60 tabulek, barevná obrazová příloha, rejstřík. Pevná šitá vazba, 1. vydání, 1978, Príroda Bratislava.
Vysokoškolská učebnice. Kniha je kompletní, vazba drží. Skvrny na deskách. Část textu podtržená tužkou a propisovačkou. Texty jsou česky. Formát 18 × 24 cm, 426 stran, 111 obrázků, 43 tabulek, rejstřík. Pevná šitá vazba, 1. vydání, 1962, SZN Praha.
Výborná příručka popisující veškeré činnosti před, během a po zabijačce. Obsahuje množství receptů. Kniha je ve slovenštině. 205 × 135 mm, 195 stran, 40 obrázků, 4 tabulky, šitá vazba v pevných deskách. 4. doplněné vydání, 1978, vydalo nakladatelství Príroda v Bratislavě. Na obálce je zvlněné lamino (jako u všech knih tohoto vydání). Blok v naprostém...
Nejlepší příručka bourání a dělení telecího masa v češtině. Formát A5, 54 stran, 13 schémat a obrázků, tabulky. Brožovaná vazba V3, 1. vydání z roku 1948. Používaná zachovaná kniha. Přední strana vyšisovaná od slunce. Vazba v pořádku.
Vyhledávaná, leč těžko sehnatelná klasika od známého autora. Od tlačenek a jaternic, přes paštiky, párky a salámy až k šunkám. Formát A5, 122 stran, obrazová příloha, pevná vazba. 1. vydání. LAST Brno, 1991, ISBN 80-900260-1-X Kniha je ve výborném stavu.
Pamatujete masné výrobky vyráběné opravdu především z masa? Chcete si je doma vyrobit? V této knize naleznete 459 původních receptur, používaných v masném průmyslu od 50. let 20. století do roku 1993. Vraťte se ke kořenům českého uzenářského umění. Formát A5, 528 stran, pevná šitá vazba. ISBN 978-80-86659-56-5, Vydání 7. rozšířené, 2018. KNIHA JAKO NOVÁ,...
Nejnovější česká kniha zabývající se masem. Formát 17 × 24 cm, 328 stran, mnoho fotografií a obrázků, pevná šitá vazba. 1. vydání, 2014, VFU Brno. ISBN 978-80-7305-673-5 Kniha ve výborném stavu, nečtená. Pouze na zadní straně desek několik škrábanců.
30 × 21 cm, 56 stran, fotografie, schémata dělení 1. vydání, cca 1988, brožovaná vazba vydal Výzkumný ústav masného průmyslu v Brně ve spolupráci s Generálním ředitelstvím masného průmyslu Praha Zachovalý, kompletní, prostřední dvojlist uvolněn z vazby. Desky mírně zašpiněny.