Již použité
Výborná příručka popisující veškeré činnosti před, během a po zabijačce. Obsahuje množství receptů. Kniha je ve slovenštině.
205 × 135 mm, 195 stran, 40 obrázků, 4 tabulky, šitá vazba v pevných deskách.
4. doplněné vydání, 1978, vydalo nakladatelství Príroda v Bratislavě.
Na obálce je zvlněné lamino (jako u všech knih tohoto vydání). Blok v naprostém pořádku, vazba neporušená.
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
Z obsahu:
Podmínky pro zabijačku / Složení těla prasete / Příprava na zabijačku / Veterinárně zdravotní prohlídka a hygiena při zabijačce / Způsoby konservování masa a výrobků / Vlastní zabijačka – detailní popis činností (!) / Příprava jídel a výrobků – tradiční jídla; trvanlivé výrobky; škvaření sádla; speciality; úprava jídel pro sterilaci
Celý obsah si můžete stáhnout dole.