LÁT JAROMÍR a kol.: TECHNOLOGIE MASA (1984)

Již použité

Dnes již nedostupná klasická příručka pro zpracovatele masa a výrobce masných výrobků.

Formát A5, 664 stran, 169 obrázků, 164 tabulek, pevná šitá vazba, 2. vydání, 1984, SNTL Praha.

Kniha je ve výborném stavu.

Více informací

Hmotnost: 1,51 kg

Upozornění: poslední kus skladem!

2 182 Kč

Více informací

Z obsahu:

Hygiena a bezpečnost při práci / Jateční výroba / Chlazení masa a drobů po porážce / Bourání masa / Masná výroba / Výroba konzerv a polokonzerv / Výroba potravinářských tuků / Výroba zmrazeného masa / Expedice a rozvoz / Obaly a obalová technika / Jakost a její kontrola / Energetika / Odpadní vody / Rejstřík

Obsah ke stažení níže.

Ke stažení