LÁT JAROMÍR a kol.: TECHNOLOGIE MASA (1984)

Již použité

Dnes již nedostupná klasická příručka pro zpracovatele masa a výrobce masných výrobků.

Formát A5, 664 stran, 169 obrázků, 164 tabulek, pevná šitá vazba, 2. vydání, 1984, SNTL Praha.

Kniha je ve velmi dobrém stavu. Jedinou vadou je několik razítkek knihovny. 

Více informací

Hmotnost: 1,60 kg

Upozornění: poslední kus skladem!

1 990 Kč

Více informací

Z obsahu:

Hygiena a bezpečnost při práci / Jateční výroba / Chlazení masa a drobů po porážce / Bourání masa / Masná výroba / Výroba konzerv a polokonzerv / Výroba potravinářských tuků / Výroba zmrazeného masa / Expedice a rozvoz / Obaly a obalová technika / Jakost a její kontrola / Energetika / Odpadní vody / Rejstřík

Obsah ke stažení níže.

Ke stažení