• 814 Kč Skladem

    První monografie sochaře Jana Vítězslava Duška (1891–1966). Obsahuje životopis, sochařovy vzpomínky, popis a fotografie Duškových děl, soupis duškovské literatury. Formát A4, 400 stran, 724 fotografií, pevná šitá vazba. ISBN 978-80-86659-48-0, 1. vydání, 2016. Obsah, díla v plenéru.

    814 Kč
    Skladem
  • 374 Kč Skladem

    Kniha z počátku 20. století uvádí 115 receptur masných výrobků vyráběných v Čechách i na Moravě, doplněných detailními pracovními postupy včetně způsobů tepelného opracování. Formát A5, 176 stran, pevná šitá vazba.ISBN 978-80-86659-51-0, 3. vydání, 2016. Obsah, abecední rejstřík, jmenný rejstřík.

    374 Kč
    Skladem
  • 539 Kč Skladem

    Technologie masa z roku 1892. Obsahuje 260 receptur masných výrobků evropské provenience. Ilustrováno. Formát A5, 304 stran, pevná šitá vazba.ISBN 978-80-86659-47-3, 2. vydání, 2015. Obsah, abecední rejstřík, jmenný rejstřík.

    539 Kč
    Skladem
  • 363 Kč Skladem

    Odborná publikace z roku 1931 obsahuje 84 receptů uzenářských výrobků, které se u nás vyráběly za 1. republiky. Každý návod obsahuje přesné dávkování surovin, koření a přísad i podrobný výrobní postup a způsob tepelného opracování (uzení, vaření...). Formát A5, 160 stran, pevná šitá vazba. ISBN 978-80-86659-46-6, 2. vydání, 2015. Obsah.

    363 Kč
    Skladem
  • 370 Kč Skladem

    Nejstarší receptury masných výrobků z roku 1890. Celkem 150 unikátních návodů obsahujících dávkování masa, koření a přísad, postup přípravy díla, plnění do obalů a tepelného opracování. Formát A5, 168 stran, pevná šitá vazba. ISBN 978-80-86659-44-2, 2. vydání, 2014. Obsah, abecední rejstřík, jmenný rejstřík.

    370 Kč
    Skladem
  • 352 Kč Skladem

    Chcete vědět, jak se vyráběly masné výrobky před znárodněním? Chcete poznat špičkovou úroveň tehdejší české uzenářské výroby? Sáhněte po Bezděkově knize receptur. Formát A5, 160 stran, brožovaná vazba. ISBN 978-80-86659-57-2, 5. vydání, 2018.

    352 Kč
    Skladem
  • 660 Kč Skladem

    Termíny "Praganda" a "rychlosůl" zná každý uzenář. Ne každý však ví, že je vymyslel pan Ladislav Nachmüllner z Prahy-Libně. Kniha obsahuje mimo jiné 80 receptur masných výrobků z roku 1915. Formát A5, 160 stran, brožovaná vazba. ISBN 80-902391-7-X, vydání v tomto souboru 1., 2000. Ukázka z knihy (RTF) Nová kniha.

    660 Kč
    Skladem
  • 429 Kč Skladem

    Normy pro jatečné opracování a bourání masa skotu a telat, prasat, skopového a kozího bravu a koní. Formát A5, 98 stran, brožovaná vazba. 1. vydání, 1997. Obsah knihy (RTF)

    429 Kč
    Skladem