Knihy Počet produktů: 20

Zobrazeno 1 – 20 z 20 položek
  • 310 Kč Skladem

    Soubor 192 receptů masných výrobků poprvé vydaný v roce 1910. Každý návod uvádí přesné dávkování surovin a přísad i podrobný výrobní postup. Formát A5, 128 stran, pevná šitá vazba. ISBN 978-80-86659-52-7, 2. vydání, 2017.

    310 Kč
    Skladem
  • 740 Kč Skladem

    První monografie sochaře Jana Vítězslava Duška (1891–1966). Obsahuje životopis, sochařovy vzpomínky, popis a fotografie Duškových děl, soupis duškovské literatury. Formát A4, 400 stran, 724 fotografií, pevná šitá vazba. ISBN 978-80-86659-48-0, 1. vydání, 2016. Obsah, díla v plenéru.

    740 Kč
    Skladem
  • 340 Kč Skladem

    Kniha z počátku 20. století uvádí 115 receptur masných výrobků vyráběných v Čechách i na Moravě, doplněných detailními pracovními postupy včetně způsobů tepelného opracování. Formát A5, 176 stran, pevná šitá vazba.ISBN 978-80-86659-51-0, 3. vydání, 2016. Obsah, abecední rejstřík, jmenný rejstřík.

    340 Kč
    Skladem
  • 490 Kč Skladem

    Technologie masa z roku 1892. Obsahuje 260 receptur masných výrobků evropské provenience. Ilustrováno. Formát A5, 304 stran, pevná šitá vazba.ISBN 978-80-86659-47-3, 2. vydání, 2015. Obsah, abecední rejstřík, jmenný rejstřík.

    490 Kč
    Skladem
  • 330 Kč Skladem

    Odborná publikace z roku 1931 obsahuje 84 receptů uzenářských výrobků, které se u nás vyráběly za 1. republiky. Každý návod obsahuje přesné dávkování surovin, koření a přísad i podrobný výrobní postup. Formát A5, 160 stran, pevná šitá vazba. ISBN 978-80-86659-46-6, 2. vydání, 2015. Obsah.

    330 Kč
    Skladem
  • 336 Kč Skladem

    Nejstarší receptury masných výrobků z roku 1890. Celkem 150 unikátních návodů obsahujících dávkování masa, koření a přísad, postup přípravy díla, plnění do obalů a tepelného opracování. Formát A5, 168 stran, pevná šitá vazba. ISBN 978-80-86659-44-2, 2. vydání, 2014. Obsah, abecední rejstřík, jmenný rejstřík.

    336 Kč
    Skladem
  • 273 Kč Skladem

    Chcete vědět, jak se vyráběly masné výrobky před znárodněním? Chcete poznat špičkovou úroveň tehdejší české uzenářské výroby? Sáhněte po Bezděkově knize receptur. Formát A5, 160 stran, brožovaná vazba. ISBN 978-80-86659-42-8, 4. vydání, 2014. Obsah knihy (DOC)

    273 Kč
    Skladem
  • 300 Kč Skladem
    Výprodej!

    Pamatujete masné výrobky vyráběné především z masa? Chcete si je doma vyrobit? V této knize naleznete původní receptury, používané v československém masném průmyslu, které byly závazné do roku 1993. Vraťte se ke kořenům českého uzenářského umění. 6. vydání z roku 2014. Obsahuje 253 receptur. Formát A4, 108 stran, brožovaná vazba, ISBN 978-80-86659-43-5....

    300 Kč
    Skladem
  • 300 Kč Skladem

    Kniha obsahuje původní československé normy masných výrobků, které byly používány nejen na Slovensku. Vítejte v časech, kdy se masné výrobky vyráběly opravdu z masa. Formát A5, 232 stran, šitá vazba v laminovaných kartonových deskách. ISBN 80-86659-05-4, 1. vydání, 2003. Obsah knihy (RTF), Jmenný rejstřík (RTF)

    300 Kč
    Skladem
  • 250 Kč Skladem

    Termíny "Praganda" a "rychlosůl" zná každý uzenář. Ne každý však ví, že je vymyslel pan Ladislav Nachmüllner z Prahy-Libně. Kniha obsahuje mimo jiné 80 receptur masných výrobků z roku 1915. Formát A5, 160 stran, brožovaná vazba. ISBN 80-902391-7-X, vydání v tomto souboru 1., 2000. Ukázka z knihy (RTF) POSLEDNÍ VÝTISKY

    250 Kč
    Skladem
  • 390 Kč Skladem

    Normy pro jatečné opracování a bourání masa skotu a telat, prasat, skopového a kozího bravu a koní. Formát A5, 98 stran, brožovaná vazba. 1. vydání, 1997. Obsah knihy (RTF)

    390 Kč
    Skladem
  • 60 Kč Skladem

    První část knihy se zabývá chemickým složením masa, druhá popisuje jednoduché metody stanovení složek masa a masných výrobků. Formát A5, 104 stran, brožovaná vazba v laminovaných kartonových deskách. ISBN 80-86659-09-7, 1. vydání, 2006. Obsah knihy (RTF),  recenze knihy. POSLEDNÍCH 6 VÝTISKŮ

    60 Kč
    Skladem
  • 150 Kč Skladem

    Anglický slovník pro obor technologie masa. Formát B6, 160 stran, měkká laminovaná šitá vazba. ISBN 80-86659-04-6, 1. vydání, 2003.

    150 Kč
    Skladem
  • 290 Kč Skladem

    Německý slovník pro obor technologie masa. Formát A5, 224 stran, šitá vazba v laminovaných kartonových deskách. ISBN 978-80-86659-14-5, 1. vydání, 2009. Obsah knihy (PDF 16 kB)

    290 Kč
    Skladem
  • 99 Kč Skladem

    Táborské ulice spojené s koncem 2. světové války. Formát A5. 60 stran, 34 fotografií. Brožovaná vazba. ISBN 978-80-86659-24-4. 1. vydání, 2010.

    99 Kč
    Skladem
  • 700 Kč Skladem

    3. vydání nejrozsáhlejší monografie Chemie potravin v českém jazyce. Formát 24 × 17 cm. 620 + 644 stran. Měkká laminovaná šitá vazba. ISBN 978-80-86659-15-2 (1. sv.), 978-80-86659-16-9 (2. sv.), 978-80-86659-17-6 (soubor), 3. rozšířené a přepracované vydání, 2009. Obsah 1. dílu, Obsah 2. dílu, Rejstřík 1. dílu, Rejstřík 2. dílu. CENA JE ZA OBA SVAZKY SOUBORU

    700 Kč
    Skladem
  • 99 Kč Skladem
    Výprodej!

    Publikace se zabývá reakcemi a jejich mechanismy, které vedou ke vzniku složek potravin, potravních doplňků a krmiv. Formát 24 × 17 cm. 512 stran, 502 obrázků, 22 tabulek. Měkká laminovaná šitá vazba. ISBN 978-80-86659-12-1, 1. vydání, 2008. KNIHA JE V ANGLIČTINĚ DOPRODEJ

    99 Kč
    Skladem
  • 196 Kč Skladem

    Bez počítání se řezník ani uzenář neobejdou. Ale nemějte strach, pro přepočty norem vystačíte s procenty a trojčlenkou. Formát A5, 100 stran, brožovaná vazba. ISBN 978-80-86659-53-4, 2. upravené vydání, 2017.

    196 Kč
    Skladem
  • 350 Kč Skladem

    Slovník obsahuje cca 2 000 termínů používaných v oboru zpracování masa od konce 19. století do nynějška. Lexikální část je doplněna přehledem klasifikace jatečných zvířat při nákupu, způsoby označování výsekových mas, třídění výrobních mas i drobů a typy veterinárních razítek od 50. let do současnosti. Formát A5, 200 stran, pevná šitá vazba. ISBN...

    350 Kč
    Skladem
  • 740 Kč Skladem
    Nové

    Pamatujete masné výrobky vyráběné opravdu především z masa? Chcete si je vyrobit? V této knize naleznete 459 původních receptur, používaných v masném průmyslu od 50. let 20. století do roku 1993. Vraťte se ke kořenům českého uzenářského umění. Formát A5, 528 stran, pevná šitá vazba. ISBN 978-80-86659-56-5, vydání 7. rozšířené, 2018. VYŠLO 19. 7.

    740 Kč
    Skladem
Zobrazeno 1 – 20 z 20 položek