• 1 760 Kč Skladem
    Nové

    První československá učebnice technologie a anatomie pro pokračovací školy oboru řezník a uzenář. Formát A5, 176 stran, 91 obrázků, pevná vazba, 1. vydání z roku 1925. Hodně používaná kniha. Blok kompletní, vazba drží. Desky zpřehýbané. Stránky zažloutlé, flekaté, s. 73–78 pomačkané. Posledních pět listů a zadní desky poškozeny hmyzem (viz poslední sken).

    1 760 Kč
    Skladem
  • 740 Kč Skladem

    První monografie sochaře Jana Vítězslava Duška (1891–1966). Obsahuje životopis, sochařovy vzpomínky, popis a fotografie Duškových děl, soupis duškovské literatury. Formát A4, 400 stran, 724 fotografií, pevná šitá vazba. ISBN 978-80-86659-48-0, 1. vydání, 2016. Obsah, díla v plenéru.

    740 Kč
    Skladem
  • 700 Kč Skladem

    3. vydání nejrozsáhlejší monografie Chemie potravin v českém jazyce. Formát 24 × 17 cm. 620 + 644 stran. Měkká laminovaná šitá vazba. ISBN 978-80-86659-15-2 (1. sv.), 978-80-86659-16-9 (2. sv.), 978-80-86659-17-6 (soubor), 3. rozšířené a přepracované vydání, 2009. Obsah 1. dílu, Obsah 2. dílu, Rejstřík 1. dílu, Rejstřík 2. dílu. CENA JE ZA OBA SVAZKY SOUBORU

    700 Kč
    Skladem
  • 340 Kč Skladem

    Kniha z počátku 20. století uvádí 115 receptur masných výrobků vyráběných v Čechách i na Moravě, doplněných detailními pracovními postupy včetně způsobů tepelného opracování. Formát A5, 176 stran, pevná šitá vazba.ISBN 978-80-86659-51-0, 3. vydání, 2016. Obsah, abecední rejstřík, jmenný rejstřík.

    340 Kč
    Skladem
  • 490 Kč Skladem

    Technologie masa z roku 1892. Obsahuje 260 receptur masných výrobků evropské provenience. Ilustrováno. Formát A5, 304 stran, pevná šitá vazba.ISBN 978-80-86659-47-3, 2. vydání, 2015. Obsah, abecední rejstřík, jmenný rejstřík.

    490 Kč
    Skladem
  • 330 Kč Skladem

    Odborná publikace z roku 1931 obsahuje 84 receptů uzenářských výrobků, které se u nás vyráběly za 1. republiky. Každý návod obsahuje přesné dávkování surovin, koření a přísad i podrobný výrobní postup. Formát A5, 160 stran, pevná šitá vazba. ISBN 978-80-86659-46-6, 2. vydání, 2015. Obsah.

    330 Kč
    Skladem
  • 336 Kč Skladem

    Nejstarší receptury masných výrobků z roku 1890. Celkem 150 unikátních návodů obsahujících dávkování masa, koření a přísad, postup přípravy díla, plnění do obalů a tepelného opracování. Formát A5, 168 stran, pevná šitá vazba. ISBN 978-80-86659-44-2, 2. vydání, 2014. Obsah, abecední rejstřík, jmenný rejstřík.

    336 Kč
    Skladem
  • 273 Kč Skladem

    Chcete vědět, jak se vyráběly masné výrobky před znárodněním? Chcete poznat špičkovou úroveň tehdejší české uzenářské výroby? Sáhněte po Bezděkově knize receptur. Formát A5, 160 stran, brožovaná vazba. ISBN 978-80-86659-42-8, 4. vydání, 2014. Obsah knihy (DOC)

    273 Kč
    Skladem
  • 300 Kč Skladem
    Výprodej!

    Pamatujete masné výrobky vyráběné především z masa? Chcete si je doma vyrobit? V této knize naleznete původní receptury, používané v československém masném průmyslu, které byly závazné do roku 1993. Vraťte se ke kořenům českého uzenářského umění. 6. vydání z roku 2014. Obsahuje 253 receptur. Formát A4, 108 stran, brožovaná vazba, ISBN 978-80-86659-43-5....

    300 Kč
    Skladem
  • 300 Kč Skladem
    Výprodej!

    Pamatujete masné výrobky vyráběné především z masa? Chcete si je doma vyrobit? V této knize naleznete původní receptury, používané v československém masném průmyslu, které byly závazné do roku 1993. Vraťte se ke kořenům českého uzenářského umění. 6. vydání z roku 2014. Obsahuje 253 receptur. Formát A4, 108 stran, brožovaná vazba, ISBN 978-80-86659-43-5....

    300 Kč
    Skladem
  • 740 Kč Skladem

    Pamatujete masné výrobky vyráběné opravdu především z masa? Chcete si je vyrobit? V této knize naleznete 459 původních receptur, používaných v masném průmyslu od 50. let 20. století do roku 1993. Vraťte se ke kořenům českého uzenářského umění. Formát A5, 528 stran, pevná šitá vazba. ISBN 978-80-86659-56-5, vydání 7. rozšířené, 2018. VYŠLO 19. 7.

    740 Kč
    Skladem
  • 350 Kč Skladem

    Slovník obsahuje cca 2 000 termínů používaných v oboru zpracování masa od konce 19. století do nynějška. Lexikální část je doplněna přehledem klasifikace jatečných zvířat při nákupu, způsoby označování výsekových mas, třídění výrobních mas i drobů a typy veterinárních razítek od 50. let do současnosti. Formát A5, 200 stran, pevná šitá vazba. ISBN...

    350 Kč
    Skladem
  • 300 Kč Skladem

    Kniha obsahuje původní československé normy masných výrobků, které byly používány nejen na Slovensku. Vítejte v časech, kdy se masné výrobky vyráběly opravdu z masa. Formát A5, 232 stran, šitá vazba v laminovaných kartonových deskách. ISBN 80-86659-05-4, 1. vydání, 2003. Obsah knihy (RTF), Jmenný rejstřík (RTF)

    300 Kč
    Skladem
  • 310 Kč Skladem

    Soubor 192 receptů masných výrobků poprvé vydaný v roce 1910. Každý návod uvádí přesné dávkování surovin a přísad i podrobný výrobní postup. Formát A5, 128 stran, pevná šitá vazba. ISBN 978-80-86659-52-7, 2. vydání, 2017.

    310 Kč
    Skladem
  • 273 Kč Skladem

    Chcete vědět, jak se vyráběly masné výrobky před znárodněním? Chcete poznat špičkovou úroveň tehdejší české uzenářské výroby? Sáhněte po Bezděkově knize receptur. Formát A5, 160 stran, brožovaná vazba. ISBN 978-80-86659-42-8, 4. vydání, 2014. Obsah knihy (DOC)

    273 Kč
    Skladem
  • 340 Kč Skladem

    Kniha z počátku 20. století uvádí 115 receptur masných výrobků vyráběných v Čechách i na Moravě, doplněných detailními pracovními postupy včetně způsobů tepelného opracování. Formát A5, 176 stran, pevná šitá vazba.ISBN 978-80-86659-51-0, 3. vydání, 2016. Obsah, abecední rejstřík, jmenný rejstřík.

    340 Kč
    Skladem
  • 700 Kč Skladem

    3. vydání nejrozsáhlejší monografie Chemie potravin v českém jazyce. Formát 24 × 17 cm. 620 + 644 stran. Měkká laminovaná šitá vazba. ISBN 978-80-86659-15-2 (1. sv.), 978-80-86659-16-9 (2. sv.), 978-80-86659-17-6 (soubor), 3. rozšířené a přepracované vydání, 2009. Obsah 1. dílu, Obsah 2. dílu, Rejstřík 1. dílu, Rejstřík 2. dílu. CENA JE ZA OBA SVAZKY SOUBORU

    700 Kč
    Skladem
  • 436 Kč Skladem

    Vyhledávaná, leč těžko sehnatelná klasika od známého autora. Od tlačenek a jaternic, přes paštiky, párky a salámy až k šunkám. Formát A5, 122 stran, obrazová příloha, pevná vazba. 1. vydání. LAST Brno, 1991, ISBN 80-900260-1-X Knížka bez poškození.

    436 Kč
    Skladem
  • 330 Kč Skladem

    Odborná publikace z roku 1931 obsahuje 84 receptů uzenářských výrobků, které se u nás vyráběly za 1. republiky. Každý návod obsahuje přesné dávkování surovin, koření a přísad i podrobný výrobní postup. Formát A5, 160 stran, pevná šitá vazba. ISBN 978-80-86659-46-6, 2. vydání, 2015. Obsah.

    330 Kč
    Skladem