Nový produkt
Nejlepší příručka dělení a bourání vepřového masa v češtině.
Formát A5, 27 stran textu, 8 příloh se schématy dělení. Brožovaná vazba V3, 1. vydání z roku 1950.
Používaná zachovaná kniha. Přední strana vyšisovaná od slunce (viz sken). Vazba v pořádku.
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
Obsah:
Úvod.
Úprava masa na jatkách.
Hlavní části vepřového masa.
Cenové poměry u vepřového masa.
Anatomické poměry při dělení.
Upotřebení jednotlivých dílů masa.
Přílohy:
Dělící čáry u prasete při pohledu na levou zevní polovinu.
Dělící čáry u prasete při pohledu na vnitřní plochu levé poloviny.
Dělení vepřového masa po brněnském způsobu při pohledu na zevní plochu levé poloviny.
Dělení vepřového masa po pražském způsobu při pohledu na zevní plochu levé poloviny.
Dělení vepřového masa po pražském způsobu při pohledu na vnitřní plochu levé poloviny.
Neupravená šunka.
Šunka upravená pro solení.