LÁT JAROMÍR a kol.: TECHNOLOGIE MASA (1976)

Již použité

Klasická příručka pro zpracovatele masa a výrobce masných výrobků.

Formát A5, 640 stran, 163 obrázků, 145 tabulek, pevná šitá vazba, 1. vydání, 1976, SNTL Praha.

Kniha ve výborném stavu.

Více informací

Hmotnost: 1,53 kg

Upozornění: poslední kus skladem!

1 990 Kč

Více informací

Z obsahu:

Hygiena a bezpečnost při práci / Jateční výroba / Chlazení masa a drobů po porážce / Bourání masa / Masná výroba / Výroba konzerv a polokonzerv / Výroba potravinářských tuků / Výroba zmrazeného masa / Expedice a rozvoz / Obaly a obalová technika / Jakost a její kontrola / Energetika / Odpadní vody / Rejstřík

Obsah ke stažení níže.

Ke stažení