JAKOSTNÍ A SUROVINOVÉ NORMY CUKRÁŘSKÝCH VÝROBKŮ

Již použité

I. dodatek (výtah z norem). 1. vydání, 1962, Vydavatelství obchodu Praha.

31 × 21 × 3 cm, 392 stran.

Kniha v dobrém stavu, kompletní, nepopsaná, vazba drží. Skvrnky na ořízce.

Více informací

Hmotnost: 1,20 kg

Upozornění: poslední kus skladem!

850 Kč

Více informací

Publikace uvádí normy výrobků, schválené od roku 1956. Celkem obsahuje 170 jakostních norem a 215 příslušných norem surovinových. Normy zahrnují receptury, technologické postupy a smyslové znaky. Surovinové normy jsou propočteny na 100 kg a na 100 ks hotových výrobků.

 

Vnitřní uspořádání knihy zahrnuje normy výrobní – těsta, korpusy, náplně, polevy a pomocné suroviny – a normy hotových výrobků – výrobky listové, pálené, linecké, jádrové, speciální, šlehané, smetanové, kynuté, čajové pečivo, celé dorty, máslové výrobky a zmrzliny.