STEINHAUSEROVI LADISLAV A JAROMÍR: VAŘÍME A UDÍME DOMA

Již použité

Vynikající rady zkušených praktiků Vás provedou uzenářským řemeslem od přípravy masa, přes míchání a narážení díla do obalů k tepelnému opracování. V knize je spousta receptů.

Formát A5, 192 stran, 34 obrázků, 4 tabulky, brožovaná vazba
1. vydání, 1991, Zemědělské nakladatelství BRÁZDA

Kniha má zlom na zadní straně obálky.

Více informací

Hmotnost: 0,28 kg

Upozornění: poslední kus skladem!

404 Kč

Více informací

Řemeslo má zlaté dno a uzenářskou dílnou se navíc line tolik lákavých vůní. Proniknout do tajů uzenářského řemesla vám pomůže tato knížka. Autoři, pocházející z rodiny, kde se uzenářskému řemeslu věnuje již několikátá generace, vám předkládají tradiční i novější receptury na masné výrobky. Pokud se uzenářskému řemeslu budete věnovat jako svému koníčku, bude vaše rodina nadšena, a pokud si hodláte otevřít uzenářský krámek, žádný zákazník neodolá. Máte-li vhodné prostory a chuť do práce, záleží jen na vás, zda si obstaráte nejprve prase nebo špejle.

Ke stažení