KYZLINK VLADIMÍR : TEORETICKÉ ZÁKLADY KONZERVACE POTRAVIN

Již použité

Klasická příručka pro konzerváře a výrobce potravin.

Velmi zachovalá kniha. Blok kompletní, vazba drží. Na deskách drobné flíčky.

Formát 17 × 24 cm, 512 stran, 163 obrázků, 59 tabulek, pevná šitá vazba, 1. vydání, 1988, SNTL Praha.

Více informací

Hmotnost: 1,51 kg

Upozornění: poslední kus skladem!

1 430 Kč

Více informací

Publikace přináší ucelený přehled metod konzervace neúdržných potravin. Uvádí chemické, fyzikálně-chemické a biochemické vlastnosti jednotlivých složek potravin. Popisuje vzájemné reakce těchto složek i jejich reakce s cizorodými látkami. Pojednává o původcích mikrobiálních změn, o jejich životních podmínkách a projevech. Zároveň uvádí způsoby ochrany potravin před všemi vlivy, které je znehodnocují.

Obsah ke stažení níže.

Ke stažení