JAN VELÍŠEK: CHEMIE POTRAVIN 1-2-3 Zobrazit větší

VELÍŠEK JAN: CHEMIE POTRAVIN 1-2-3, 2. vydání

Již použité

2. vydání nejrozsáhlejší české učebnice chemie potravin.

Formát A4, 344 + 320 + 368 stran, brožovaná šitá vazba
2. vydání, 2002, nakladatelství OSSIS, ISBN 80-86659-03-8 (soubor)

CENA JE ZA CELÝ KOMPLET 3 DÍLŮ

Knihy jsou kompletní, zachovalé, nepodtrhané. Drobné závady popisuji dole.

Více informací

Hmotnost: 2,80 kg

Upozornění: poslední kus skladem!

1 650 Kč

Více informací

VADY:

1. díl – nahoře v rohu nevýrazná skvrna na ořízce a velmi lehce zvlněné stránky v rozsahu asi 20 × 10 mm.

2. díl – utržený horní levý roh zadních desek (velikost 10 × 40 mm).

3. díl –bez závad.

Obsah 1. dílu:
Aminokyseliny, peptidy a bílkoviny
Tuky a jiné lipidy
Sacharidy

Obsah 2. dílu:
Vitaminy
Minerální látky
Voda
Aromatické látky

Obsah 3. dílu:
Barviva
Antinutriční a toxické látky
Aditivní látky
Kontaminující látky