Již použité
Formát A4, 320 stran, více než 300 fotografií,
křídový papír, pevná šitá vazba, rejstřík názvů, rejstřík zkratek
1. vydání, 2006, Vydavatelství potravinářské literatury Brno
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
z úvodu autorova:
...Pokusil jsem se jen zachytit to, co si myslím, že je okolo masa zajímavé a – doufám – pro čtenáře i poutavé. Vycházel jsem z informací, které pro mne byly dosažitelné. Snažil jsem se uplatnit to, co jsem viděl ve světě a vtiskl si do paměti či objektivem na film. Hledal jsem na řadu věcí jiný pohled, než má většina lidí, kteří se na zpracování masa denně podílí. Pohled, který je možná v některých okamžicích pohledem vás (spotřebitelů) na nás (zpracovatele)...
z obsahu:
S řeznickým lvem ve znaku
Šlachtát – městské jatky
Byť je kráva posvátná
Hovězí s certifikátem
Steak jen za „99“ dolarů
Tajemství pražské šunky
Prosciutto di Parma
Hroch na rožni
Celý obsah viz poslední dvě fotografie