TECHNICKO-HOSPODÁŘSKÉ NORMY PRO MASNÉ VÝROBKY

Již použité

Formát A5, výška 26 mm, šroubovací vazba.

1. vydání, říjen 1975, Masný průmysl, generální ředitelství Praha, říjen 1975.

Originální soubor 136 norem masných výrobků používaných v Masném průmyslu ČSR platných od 1. 1. 1977

Nedostupný unikát.

Více informací

Hmotnost: 1,60 kg

Upozornění: poslední kus skladem!

10 000 Kč

Více informací

V každé normě je uvedeno množství surovin, pomocných surovin a obalů potřebné na výrobu 1 t hotového vychlazeného výrobku. Druhá část normy popisuje zásady technologického postupu. Ve společných zásadách jsou uvedeny povolené záměny surovin a přepočet surovin na maso na kosti.

Seznam všech norem si stáhněte dole.

Ke stažení