MATYÁŠ ZDENĚK A KOL.: HYGIENA POTRAVIN I – MASO A MASNÉ VÝROBKY

Již použité

Vysokoškolská učebnice. Kniha je naprosto zachovalá. Na deskách zbytek papírové lepenky, uvnitř tři razítka.

Formát 18 × 24 cm, 629 stran, 235 obrázků, 64 tabulek, barevné obrazové přílohy, pevná šitá vazba, 1. vydání, 1965, SZN Praha.

Více informací

Hmotnost: 1,25 kg

Upozornění: poslední kus skladem!

1 380 Kč

Více informací

Obecná hygiena potravin – Hygiena masa a masných výrobků – prvovýroba z hlediska hygieny masa – Výstavba a strojní zařízení masných závodů – Ustájení a porážení jatečných zvířat – Veterinární vyšetření masa – Základní vlastnosti masa – Postmortální změny masa – Hygiena chlazení a zmrazování masa – Hygiena přípravy masa pro konzum a prodej – Hygiena výroby uzenin, vařených, pečených a ostatních výrobků – Hygiena výroby masových konzerv a polokonzerv – Hygiena sádla a loje – Přeprava masa a masných výrobků.

Literatura – rejstřík – česko-slovenský slovníček.

Obsah ke stažení níže.

Ke stažení