Antikvariát Počet produktů: 10

Zobrazeno 1 – 10 z 10 položek
  • 1 468 Kč Skladem

    Dnes již nedostupná „bible“ řeznicko-uzenářského řemesla, zpracovaná kolektivem 22 autorů pod vedením Doc. MVDr. Ladislava Steinhausera, CSc. Formát A5, pevná šitá vazba, 664 stran, množství obrázků a tabulek. 1. vydání, LAST Brno 1995, ISBN 80-900260-4-4.

    1 468 Kč
    Skladem
  • 357 Kč Skladem

    Vynikající rady zkušených praktiků Vás provedou uzenářským řemeslem od přípravy masa, přes míchání a narážení díla do obalů k tepelnému opracování. V knize je spousta receptů. Formát A5, 192 stran, 34 obrázků, 4 tabulky, brožovaná vazba1. vydání, 1991, Zemědělské nakladatelství BRÁZDA Zachovalá kniha v dobrém stavu.

    357 Kč
    Skladem
  • 376 Kč Skladem

    Vynikající kniha Jozefa Ďuríka Vám umožní proniknout do tajů domácí výroby masných výrobků od jaternic přes klobásy a salámy až po moravské uzené maso. Formát A5, 160 stran, 48 obrázků, 1 tabulka, pevná vazba.1. vydání, 1988, Vydavateľstvo OSVETA Martin. Slovenský originál.

    376 Kč
    Skladem
  • 376 Kč Skladem

    Vynikající kniha Jozefa Ďuríka Vám umožní proniknout do tajů domácí výroby masných výrobků od jaternic přes klobásy a salámy až po moravské uzené maso. Formát A5, 160 stran, 48 obrázků, 1 tabulka, pevná vazba.1. vydání, 1990, Nakladatelství PROFIL Ostrava.

    376 Kč
    Skladem
  • 436 Kč Skladem

    Vyhledávaná, leč těžko sehnatelná klasika od známého autora. Od tlačenek a jaternic, přes paštiky, párky a salámy až k šunkám. Formát A5, 122 stran, obrazová příloha, pevná vazba. 1. vydání. LAST Brno, 1991, ISBN 80-900260-1-X Knížka bez poškození.

    436 Kč
    Skladem
  • 200 Kč Skladem

    Slovník zachycuje současný stav české a německé odborné myslivecké terminologie a zaplňuje mezeru v odborné myslivecké literatuře. Formát 16 × 11 cm, pevná vazba, 256 stran. 1. vydání z roku 1994. Vydala firma HRANDOP Bohuňovice. Nová nečtená publikace.

    200 Kč
    Skladem
  • 2 700 Kč Skladem

    Zweite von Georg Menger durchgesehene und mit Anmerkungen und neuen Rezepten versehene Auflage. A. Hartleben’s Chemisch-technische bibliotek, A. Hartleben’s Verlag Wien und Leipzig. Formát 18 × 13 cm, pevná vazba, 184 stran, 29 vyobrazení v textu. 2. vydání z roku 1903. Ošoupané rohy a hřbet desek, blok intaktní.

    2 700 Kč
    Skladem
  • 1 300 Kč Skladem

    Klasická příručka pro konzerváře a výrobce potravin. Kniha je naprosto zachovalá, pravděpodobně nečtená. Na deskách jsou viditelné stopy prstů. Formát 17 × 24 cm, 512 stran, 163 obrázků, 59 tabulek, pevná šitá vazba, 1. vydání, 1988, SNTL Praha.

    1 300 Kč
    Skladem
  • 1 300 Kč Skladem

    Dnes již nedostupná klasická příručka pro zpracovatele masa a výrobce masných výrobků. Kniha je naprosto zachovalá, pravděpodobně nečtená. Formát A5, 664 stran, 169 obrázků, 164 tabulek, pevná šitá vazba, 2. vydání, 1984, SNTL Praha.

    1 300 Kč
    Skladem
  • 1 354 Kč Skladem
    Nové

    Formát A5, 448 stran, 87 obrázků, 68 tabulek, pevná šitá vazba. 1. vydání, 1967, SNTL Praha. Dnes již nedostupná klasická příručka pro zpracovatele masa a výrobce masných výrobků. Používaná zachovalá kniha, vazba neporušená, blok kompaktní. Ošoupané rohy desek. Přebal se nedochoval.

    1 354 Kč
    Skladem
Zobrazeno 1 – 10 z 10 položek